نمایش 1–8 از 163 نتیجه

نمایش 9 24 36

موتور برق ورما مدل VM2500i

قیمت اصلی 22,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 19,900,000 تومان است.

موتور برق ورما مدل VM1500i

قیمت اصلی 19,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 14,900,000 تومان است.

موتور برق انجیکا EG6500ise

قیمت اصلی 60,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 53,800,000 تومان است.

موتور برق انجیکا EG4500ise

قیمت اصلی 39,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 33,900,000 تومان است.

موتور برق انجیکا EG4500is

قیمت اصلی 33,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 28,900,000 تومان است.

موتور برق انجیکا EG3000is

قیمت اصلی 27,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 22,400,000 تومان است.

موتور برق انجیکا EG6000i

قیمت اصلی 25,500,000 تومان بود.قیمت فعلی 18,500,000 تومان است.

موتور برق انجیکا EG5000i

قیمت اصلی 20,500,000 تومان بود.قیمت فعلی 16,200,000 تومان است.

موتور برق دستگاه کوچک تولید برق (مقیاس کوچک دیزل ژنراتور) با سطح ولتاژ استاندارد است. این دستگاه قدرت مکانیکی موتور را که حاصل سوخت فسیلی است، تبدیل به انرژی الکتریسته میکند؛ یک موتور برق میتواند انرژی مورد نیاز برای فعال کردن تجهیزات سبک خانگی و کارگاهی را تامین کند.

گروه انجیکا برای عرضه انواع موتور برق خانگی در سطح کشور فعالیت می‌کند و کاملاً نسبت ‌به چالش قیمت آگاهی دارد. لذا در این مقاله قصد داریم تا برای شما از نکته‌هایی هر چند ساده اما تأثیرگذار بر روی قیمت موتور برق در انواع مختلف اشاره کنیم. پس اگر در تکاپوی تأمین مولدی کارآمد و خوش قیمت هستید، با ما تا انتهای این مطلب همراه شوید.

قیمت موتور برق:

قیمت موتور برق چالشی است که در همان ابتدای ماجرا ممکن است شما را غافل‌گیر کند. اما یک موتور برق با هر ابعاد و اندازه‌ای یک ماشین تمام ‌عیار تولید برق است. پس باید این را در نظر بگیریم که کارکرد تمامی مصرف کننده های خانه یا محل کار شما به وجود یک مولد یا موتور برق مناسب بستگی دارد؛ هر چند هزینه این دستگاه نیز در مقایسه با دیگر تجهیزات خانگی یا صنعتی، یکسان و معقول است.

عوامل متعددی بر قیمت موتور برق تأثیرگذار هستند. عواملی که گاهاً باعث ایجاد تفاوت‌های آشکاری می‌شوند. اما در نهایت لازم است تا یک هدف نهایی را دنبال کنید. این هدف نهایی تهیه موتور برقی است که مقدار توان کافی برای پوشش تمام نیازهای شما را داشته باشد. در عین ‌حال از نظر وزن و حجم و همچنین امکانات همسو با معیارها و نیاز شما طراحی ‌شده باشد.

قیمت در بررسی موتور برق‌های صنعتی و کارگاهی که فراتر از نیازهای خانگی هستند، چالش جدی‌تری است. تقریباً تمامی مدل‌های خانگی با حد توان دهی ۳ الی ۴ کیلو واتی الگوی طراحی یکسانی دارند. اما وقتی پای را فراتر از نیازهای خانگی گذاشته‌اید و در توان دهی های کارگاهی هستید، تفاوت‌های زیادی در طراحی انواع موتور برق وجود دارد. این تفاوت‌ها از نوع راه‌اندازی، کیفیت ساخت و تا قابلیت‌های ویژه مانند پوشش توان لحظه‌ای و… را شامل می‌شود. لذا هر اندازه در تحلیل قیمت موتور برق برای نیازهای خانگی حساس هستید، در هنگام بررسی نمونه‌های پرتوان کارگاهی لازم است تا عملکرد دقیق‌‎تر و نکته سنج‌تری داشته باشید.

قیمت موتوربرق

عوامل متعددی بر قیمت موتور برق تأثیرگذار هستند. هدف نهایی تهیه موتور برقی است که کیفیت ساخت بالایی داشته باشد، مقدار توان کافی برای پوشش تمام نیازهای شما را داشته باشد. در عین ‌حال از نظر وزن و ابعاد همسو با معیارها و نیاز شما طراحی ‌شده باشد.

10 نکته مهم برای خرید موتور برق

برای خرید یک موتور برق خانگی یا صنعتی باید چند فاکتور مهم را در نظر بگیرید تا متناسب با نیازهای برق و بودجه شما انتخاب درستی داشته باشید. در ادامه مهمترین نکات برای انتخاب یک موتور برق خانگی مناسب آورده شده است:

نیازهای برق خود را تعیین کنید: با محاسبه نیاز الکتریکی خود، در هنگام قطع برق شروع کنید. فهرستی از وسایل ضروری و وسایلی که می‌خواهید به طور همزمان راه اندازی کنید، تهیه کنید، از جمله روشنایی، یخچال، سیستم‌های گرمایش یا سرمایش، پمپ پمپ و لوازم الکترونیکی. کل توان (به واحد وات) این لوازم را محاسبه کنید.

۱- وزن و ابعاد موتوربرق

ژنراتورهای قابل حمل همه کاره هستند، قیمت موتور برق مسافرتی (برخی مدلهای اینورتر) بالاست و ارزش خرید کمتری دارند؛ از طرفی به راحتی می توان آنها را جابجا کرد و جاهای مختلف استفاده کرد. ژنراتورهای ثابت و بزرگتر به طور دائمی نصب می شوند و این قابلت را دارند که در زمان قطع برق به طور خودکار روشن می شوند. آنها ظرفیت و قدرت بالاتری دارند.

۲- محاسبه توان مصرفی

فهرستی از وسایل ضروری و وسایلی که می‌خواهید به طور همزمان قصد راه اندازی دارید، تهیه کنید، از جمله روشنایی، یخچال، سیستم‌های گرمایش یا سرمایش، پمپ و لوازم الکترونیکی. کل وات مورد نیاز برای اجرای همزمان این موارد را محاسبه کنید.

۳- انتخاب صحیح توان موتور برق

بر اساس نیازتان، ژنراتوری با ظرفیت کافی انتخاب کنید. دارای وات نامی مناسب باشد که از کل نیاز برق شما بیشتر باشد. در نتیجه فشار کمتری زمان راه اندازی مصرف کننده ها متحمل میشود و عمر مفید آن بالاتر میرود. از سویی اگر احتمال گسترش کار یا اضافه کردن مصرف کننده های را در آینده دارید از ابتدا موتور برق قویتر تهیه کنید تا مجبور به خرید دو موتور برق نشوید.

۴- نوع سوخت

ژنراتورها معمولاً با بنزین، گازوئیل، گاز طبیعی یا پروپان کار می کنند. بنزین به راحتی در دسترس است اما قیمت بالاتری دارد. دیزل در مصرف سوخت کارآمدتر است اما ممکن است در دسترس نباشد. گاز طبیعی و پروپان در صورت داشتن اتصال برق یا منبع موجود مناسب هستند. در دسترس بودن، هزینه و الزامات ذخیره سازی هر نوع سوخت را در نظر بگیرید.

۵- مصرف سوخت

همانطور که قبلتر اشاره شد، توان خروجی موتور برق شما باید متناسب با نیاز و توان مصرفی شما باشد؛ حال اگر قصد خرید موتور برق قویتر را دارید تا برای لوازمی که در آینده ممکن است اضافه کنید مناسب باشد، باید به این مسئله توجه کنید که میزان مصرف سوخت نیز با بالا رفتن توان خروجی موتور برق، بیشتر میشود. پیشنهاد میشود خرید موتور برق گازوییلی را در اولویت قرار دهید یا اگر قصد اضافه کردن مصرف کننده در آینده را ندارید یک موتور برق با توان پایینتر تهیه کنید.

۶- صدای موتور برق

ژنراتورها نیز مانند دیگر تجهیزات موتوری، نویز تولید میکنند؛ بنابراین اگر صدا اهمیت دارد، مدلی با درجه دسی بل کمتر انتخاب کنید. موتور برق های سایلنت یا کنوپی دار کم صداتر هستند و از سویی ساعت کار مداوم کمتری نسبت به موتور برقهای شاسی باز (Open Frame) دارند. در صورتی که نیاز به بیشتر از۳ ساعت کار مداوم دارید، بهتر است موتوربرق بنزینی شاسی باز تهیه کنید که صدای کمتری از ژنراتور گازوییلی دارد.

۷- ویژگی های ایمنی

اطمینان حاصل کنید که ژنراتور دارای ویژگی های ایمنی مانند قطع کننده اضافه بار (Over Load)، خاموشی موتور زمان کم روغن بودن یا روغن نامناسب و قابلیت تثبیت کردن برق خروجی در برابر نوسان و تغییر ولتاژ است. این ویژگی ها از لوازم خانگی شما و خود ژنراتور محافظت می کند.

۸- نقد و بررسی ها

بررسی ها را بخوانید و برندهای معتبر را در لیست انتخاب داشته باشید. در مورد مدل های مختلف ژنراتور تحقیق کنید و نظرات مشتریان را بخوانید تا از قابلیت محصول، عملکرد و رضایت مشتری اطمینان داشته باشید. به برندهای معتبری که برای تولید ژنراتورهای با کیفیت معروف هستند، پایبند باشید. در آخر از سایت ها و افراد مطمئن خرید کنید.

۹- گارانتی و پشتیبانی

شرایط گارانتی و پشتیبانی فروشنده را بررسی کنید. یک گارانتی قابل اعتماد و خدمات مشتری پاسخگو می تواند آرامش خاطر را تا چند سال پس از خرید فراهم کند.

۱۰- مشاوره قبل از خرید

بسیار مهم است که با یک برقکار یا با متخصصان سایت انجیکا مشورت کنید تا مطمئن شوید که موتوربرق انتخابی شما با الزامات الکتریکی خاص خانه یا محل مورد نظر شما و شرایط محلی مطابقت دارد.

کاربرد موتوربرق ها

انواع موتور برق کاربردهای مختلفی دارند؛ یکی از مهمترین نکات در انتخاب موتور برق همین موضوع میباشد. شما ابتدا باید کاربری و نیازتان را مشخص کنید تا بر آن اساس یک موتور برق مناسب تهیه کنید. در ادامه ۵ کاربرد اصلی موتور برقها را آورده ایم:

  • کاربرد در فضاهای مسافرتی و یا مناطق گردشگری و کمپینگ و…
  • کاربرد در مراکز امنیتی، دیتا سنترها، سرورها، بیمارستان‌ها و…
  • کاربرد در محیط خانگی، اداری، خدماتی و فروشگاهی و…
  • کاربرد در فعالیت‌های باغبانی و کشاورزی و…
  • کاربرد در فعالیت‌های صنعتی و کارگاهی

انواع موتور برق کدام‌اند؟

در یک دسته‌بندی کلی انواع موتور برق را براساس نوع سوخت مصرفی در ۳ گروه دسته‌بندی می‌کنند.

  • موتور برق گازسوز
  • موتور برق بنزینی
  • موتور برق دیزلی

اجزای تشکیل‌دهنده موتور برق

در یک نگاه کلی هر دستگاه موتور برق از دو بخش اصلی تشکیل شده ‌است. بخش موتوری که وظیفه تامین توان مکانیکی را دارد و بخش الکتریکی که قرار است این توان مکانیکی را تبدیل به انرژی الکتریسیته نماید. با این تعریف، هر موتور برق دارای بخش‌های کلی از موتور و آلترناتور است.

  • موتور: بخش تامین توان در هر دستگاه ژنراتور تولید برق است. بسته به نوع سوخت مصرفی از انواع موتورهای گازی، بنزینی و گازوئیلی برای طراحی موتور برق‌ها استفاده می‌شود. تمامی این موتورها از نوع احتراق داخلی هستند که با سبک‌های متفاوت از تامین سوخت کار می‌کنند
  • آلترناتور: بخش اصلی تبدیل توان مکانیکی به انرژی الکتریکی است. آلترناتور در اصل یک سیم‌پیچ با تراکم بسیار بالای حلقه‌های فلزی از مس است که تحت چرخش سرعت بالای رتور متصل به موتور دستگاه قابلیت تولید جریان برق را دارد. بهترین موتور برق‌ها آلترناتورهای تمام مس دارند.

در یک نگاه کلی هر دستگاه موتور برق از دو بخش اصلی تشکیل شده ‌است. بخش موتوری که وظیفه تامین توان مکانیکی را دارد و بخش الکتریکی که قرار است این توان مکانیکی را تبدیل به انرژی الکتریسیته نماید. با این تعریف، هر موتور برق دارای بخش‌های کلی از موتور و آلترناتور است.

روش محاسبه توان مصرفی تجهیزات الکتریکی

مصرف کننده های کم مصرف که موتور الکتریکی ندارند را ابتدا محاسبه کنید و توان آنها را (به واحد وات) جمع بزنید سپس مصرف کننده هایی مثل کولر و یخچال را باید محاسبه کنید؛ جریان راه‌اندازی در این نوع مصرف کننده ها بسیار بالاتر از جریان دائمی شان است و موتور برق خریداری ‌شده باید توانایی پوشش این شرایط کاری را داشته باشد. توان راه‌اندازی معمولاً 1.5 الی 3 برابر توان دائمی است. با دو برابر در نظر گرفتن توان الکتروموتورها می‌توانیم دورنمای مناسبی از شرایط توان مصرفی آنها حین راه اندازی داشته ‌باشیم. مجموع توان مصرف کننده های عادی و مصرفکننده های موتوری، توان مورد نیاز شماست.

در قدم نهایی عدد به‌ دست ‌آمده را با مقدار 20 درصد بالاتر در نظر بگیرید. این 20 درصد اضافه برای اطمینان از شرایط بحرانی است. چرا که توان محاسبه ‌شده شده در صورت عملکرد ایده‌آل تمامی تجهیزات است. این در حالی است که در طول زمان تجهیزات الکتریکی مستهلک می‌شوند و طبعا مقدار توان مصرفی آنها نیز چیزی متفاوت از شرایط استاندارد اولیه خواهد شد.

مشاوره قبل از خرید موتور برق

برای خرید و یا اطلاع از قیمت موتور برق از انواع برند های بازار می توانید از خدمات فروش آنلاین سایت انجیکا استفاده کنید. کارشناسان انجیکا آماده هستند تا به شما برای رسیدن به بهترین و اقتصادی ترین انواع موتور برق ها، مشاوره های لازم را ارائه نمایند.