نمایش 1–8 از 64 نتیجه

نمایش 9 24 36

کفکش آریا پمپ 88 متری 2 اینچ

قیمت اصلی 21,800,000 تومان بود.قیمت فعلی 19,620,000 تومان است.

کفکش آریا پمپ 72 متری 2 اینچ

قیمت اصلی 20,350,000 تومان بود.قیمت فعلی 18,315,000 تومان است.

پمپ کفکش به نوعی از پمپ ها اطلاق میشود که آب را از قسمت انتهایی خود مکش میکند و با فشار بالا از قسمت کناری و در برخی مدلها از بخش بالایی خود به بیرون پرتاب میکند. و از آنجایی که قیمت کفکش ها مناسب هستند بسیار ایده آل برای مصارف باغبانی و کشاورزی هستند.

قیمت کفکش ایرانی:

اگر کمی در بازار کشاورزی تحقیق کرده باشید و قیمت کفکش را استعلام کرده باشید متوجه میشوید قیمت کفکش ایرانی بسیار بالاتر از قیمت کفکش های چینی است؛ هرچند کفکشهای چینی بسیار پرفروش و کابردی هستند اما هرگز نمیتوانند در کیفیت با انواع کف کش ایرانی رقابت کنند.

کاربرد پمپ کفکش

پمپ کفکش، وسیله ای است که برای کار در درون آب طراحی شده است. برخلاف پمپ‌های دیگر که بیرون آب قرار می‌گیرند و آب را بالا می‌کشند، یک پمپ کفکش داخل آب، قرار می‌گیرد و آب را به سطح(چاه،استخرو…) می‌آورد. به دلیل اینکه قیمت کفکش معقول و منطقی است، این وسیله برای چاه های عمیق یا هر موقعیتی که پمپ برای انجام کار خود نیاز به غوطه ور شدن در آب (استغراق) را دارد، بسیار کارآمد و پرکاربرد است.

پمپ کفکش به نوعی از پمپ ها اطلاق میشود که آب را از قسمت انتهایی خود (کف) مکش میکند و با فشار بالا از قسمت کناری یا بالایی خود به بیرون پرتاب میکند. به دلیل اینکه قیمت کفکش ها مناسبتر از انواع پمپهای غیر مستغرق هستند، در زمینه کشاورزی و باغداری بسیار پرفروش و کاربردی هستند.

چه زمانی یک پمپ کفکش میتواند بهترین گزینه شما باشد:

  • سیل: هنگامی که زیرزمین شما پس از باران شدید زیر آب قرار دارد، یک پمپ کف کش می تواند،کار شما را راحت انجام دهد.
  • آب چاه: اگر به آب چاه متکی هستید، یک پمپ کفکش ابزاری برای خارج کردن آب،از چاه شما خواهد بود.
  • تخلیه استخر: زمانی که برای تمیز کردن استخر ویا حوض نیاز به تخلیه آب دارید،این محصول بسیار کارآمد و ایده آل است.
  • سیستم های فاضلاب: در مدیریت پسماند، این پمپ ها(لجنکش) برای انتقال زباله از یک مکان به مکانی دیگر ضروری هستند.

انواع پمپ های کف کش

همه پمپ های کفکش یکسان نیستند. انواع مختلفی وجود دارد.در ادامه چند نمونه را برایتان توضیح داده اییم:

  • پمپ های سامپ: در زیرزمین ها یا فضاهای خزنده رایج هستند و برای زهکشی و جلوگیری از سیل استفاده می شوند. وقتی سطح آب در حوضچه یا گودال طراحی شده در پایین یک بنا بالا رفت، به طور خودکار روشن می شوند.
  • کفکش ارتفاع بالا برای چاه: اگر یک چاه دارید، یک پمپ کفکش ابزاری برای رساندن آب از عمق زمین به سطح زمین است.واین محصول، بسیار مفید وکارآمد هستند.
  • پمپ لجنکش: این پمپ ها لجن یا فاضلاب هم جابجا میکنند،به دلیل باز تر بودن پروانه ها اگر در آب کمی گل ولای وجود داشته باشد، آن ها رو جابجا میکنند.برخی از این محصول ها دارای خورد کن هم هستند که اگر آب آشغال های بزرگ داشته باشد،میتواند خورد کند،و آن ها رو به بیرون هدایت میکند.
  • پمپ های کفکش 12 و 24 ولت(DC): این پمپ ها جمع وجورتر و قابل حمل هستند، که برای تخلیه آب از مناطق سیل زده، استخرها یا سایر مشاغل درمکان های کوچک استفاده می شوند.این نوع کفکش ها فقط با منبع تغذیه 12ولت ویا با باتری خودرو روشن می شوند.

طراحی ضد آب:

تصور کنید، یک زیرزمین را آب گرفته یا یک چاه پر از آب دارید، پمپ کفکش را داخل آب می اندازیم. برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل کفکش،این نوع پمپ ها کاملا آب بندی شده اند،و هیچ نگرانی بابت نفوذ آب به داخل کفکش نداشته باشید. این پمپ ها به طور ویژه برای کار در داخل آب طراحی شده اند،و این محصول برای تخلیه چاه ها و استخر ها و آبیاری بسیار کارآمد وایده آل هستند.

قیمت کفکش و مزایای آن

  1. قیمت کفکش: یکی از مهمترین دلیل انتخاب این نوع از پمپ ها علاوه بر کارایی و قابلیت استغراق آن مسلما قیمت کفکش به خصوص نمونه های چینی آن است، هرچند سالیان سال است که پمپهای ایرانی حرف اول کیفیت را در بازار کشاورزی داخلی میزنند و ارزش خرید بسیار بالایی دارند.
  2. راندمان: از آنجایی که آنها به جای کشیدن آب، آن را هول می دهند، پمپ های کفکش انرژی کارآمدتری دارند.(به دلیل نیروی گریز از مرکز)
  3. هواگیری پمپ: لازم نیست نگران پر کردن آب در پمپ باشید (برای کارکردن، هوا را از سیستم خارج کنید). پمپ های کفکش به طور طبیعی آماده سازی می شوند و نیازی به هواگیری ندارند.
  4. کم صدا بودن کف کش: چون در داخل آب هستند، به سختی صدای کارکردن آن را می شنوید،
  5. تطبیق پذیری: چه با یک چاه عمیق یا یک زیرزمین پر آب سروکار داشته باشید، احتمالاً یک پمپ کف کش فقط برای این کار طراحی شده است.

معایب کف کش

پمپ های کفکش کامل نیستند. در ادامه چند نکته وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:

  1. تعمیر و نگهداری: از آنجایی که پمپ زیر آب کار میکند،زمانی که پمپ خراب شود باید آن را از آب بیرون کشید،که این کار زمان بر و کمی دشوار است.
  2. خراب شدن آب بندی کفکش: پمپ برای محافظت از موتور خود، آب بندی شده است. اما با گذشت زمان، اگر آن آب بندی خراب شود، آب می تواند به داخل آن نفوذ کند و موتور را بسوزاند ویا به موتور صدمه برساند.پس هر چند وقت یک بار باید سلامت پمپ را بررسی کنید.
  3. منبع تغذیه: از آنجایی که این پمپ ها اغلب برای کارکردن به برق شهری و بدون نوسان نیاز دارند، ممکن است در مناطقی که منبع برق شهری ویا 220ولت ندارد، کار نکنند مگر اینکه از پمپ کف کش 12ولت(DC) استفاده کنید.

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره با ما در ارتباط باشید:

  • 021-33921584
  • 021-33921876

آدرس اینستاگرام:

https://www.instgram.com/engika.co