در حال نمایش 7 نتیجه

نمایش 9 24 36

مینی تراکتور اگرو مدل AG001-2

قیمت اصلی 125,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 105,000,000 تومان است.

مینی تراکتور اگرو مدل AG001-1

قیمت اصلی 115,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 99,000,000 تومان است.

مینی تراکتور تیلری پارس

قیمت اصلی 115,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 104,000,000 تومان است.

مینی تراکتور دیزل انجیکا

قیمت اصلی 105,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 96,000,000 تومان است.

مینی تراکتور بنزینی انجیکا

قیمت اصلی 95,000,000 تومان بود.قیمت فعلی 86,000,000 تومان است.

تیلر کولتیواتور، یک ماشین کوچک و پر کاربرد در کشاورزی است؛ اما هرگز قدرت تراکتورها را ندارد. از طرفی قیمت تراکتور بسیار بیشتر از بودجه اغلب کشاورزان است. اما در این میان قصد داریم محصولی را معرفی کنیم که تمام نیازهای این دو ماشین را پوشش میدهد این محصول کامل تر و کارآمدتر از تیلر و کولتیواتورها است و بسیار ارزانتر از تراکتور میباشد؛ با مینی تراکتور باغی آشنا شوید:

تصویر مینی تراکتور و کولتیواتور

تیلر کولتیواتور، یک ماشین کوچک و پر کاربرد در کشاورزی است؛ اما هرگز قدرت تراکتورها را ندارد؛ در این میان مینی تراکتور قرار دارد که مانند یک تراکتور کوچک عمل میکند و در عین حال قیمت مینی تراکتور بسیار اقتصادی تر است.

چرا مینی تراکتور؟

قصد داریم محصولی را معرفی کنیم که توانسته تا حد زیادی محدودیتهای تیلرهای دو چرخ را از میان برداشته؛ تا حدی که میتواند حس داشتن یک تراکتور را به شما القا کند. مهمترین هدف در طراحی این ماشین پایین نگه داشتن قیمت مینی تراکتور بوده به صورتی که در قیاس با انواع تراکتورهای ایرانی و خارجی بسیار ارزانتر است؛ در عین حال بالا بردن قابلیت ها در حد و اندازه یک تراکتور کوچک از بالاترین دستاورد های این پروژه میباشد.

مینی تراکتور ایرانی

با توجه به قیمت مینی تراکتور، این ماشین بیشتر از حد انتظار شما عمل میکند و در زمین‌های کشاورزی به مانند یک تراکتور کامل و قدرتمند ظاهر می شود؛ خلاصه آنکه بسیار اقتصادی‌تر از خرید یک تراکتور بزرگ و پرهزینه است.

تیلر کولتیواتور دو چرخ چیست؟

کولتیواتور دو چرخ یک ماشین خاکورزی برای زمین‌های زراعی کوچک است. این دستگاه محدودیتهایی نسبت به انواع مینی تراکتور دارد؛ دارای یک موتور از نوع بنزینی یا دیزلی است و دارای یک شاسی دو چرخ است که قابلیت جایگزینی با انواع ابزارهای خاکورزی را دارد. از انواع تیلر کولتیواتور برای شخم زنی، سله کشی، زیر و رو کردن خاک، هوادهی خاک و حتی راه‌اندازی پمپ آب‌ها، نهرکنی، دروی محصولات و… استفاده می‌کنند. با وجود این قابلیتها یکی از مهمترین معایب تیلرهای دوچرخ، سختی کار و محدودیتهای آنهاست چرا که به دلیل داشتن دو چرخ و یک دوشاخ (فرمان) شما مجبور هستید به دنبال دستگاه حرکت کنید و تکانهای شدیدی که از دوشاخ به دستان شما وارد میشود را تحمل کنید.

محدودیت‌های تیلر کولتیواتور ۲ چرخ:

طراحی با دو چرخ در برخی موارد کاملا خوب و بکار است؛ مثلاً در سطح آماده‌سازی زمین‌های شالیکاری اصلاً نمی‌توانیم با تراکتورهای بزرگ کار کنیم. زیرا در چنین زمین‌هایی نیاز به قدرت مانور زیاد، جابجایی ساده با دامنه دور کوتاه داریم. از طرفی باید صاحب دستگاهی سبک باشیم که در گل‌ولای حجیم زمین‌های شالی گیر نکند. تیلرهای دو چرخ به ‌خوبی از پس این کارها برمی‌آیند. اما در بسیاری دیگر از زمین‌های زراعی طراحی دو چرخ محدودیتی بزرگ ایجاد میکند. اول آنکه کشاوز در تمام مدت عملیات خاک‌ورزی، پیاده به ‌دنبال دستگاه حرکت می‌کند که قطعاً در خاک‌ورزی زمین‌های بزرگ باعث خستگی آنها خواهد شد. از طرفی حفظ تعادل حین کار و از آن مهمتر تکان های شدیدی که از دوشاخ این نوع ماشینها  به دستان کاربر وارد میشود، میتواند برای برخی افراد بسیار سخت باشد. در عین ‌حال از نظر ایمنی خطر گیر کردن پاهای کاربر که هنگام استفاده، پشت تیغه های دستگاه قدم بر میدارد نیز خطر آفرین است.

حال تصور کنید یک کولتیواتور به جای داشتن دو چرخ، چهار چرخ داشته باشد و بتوانید مانند یک تراکتور کوچک سوار بر آن شوید و به جای گرفتن آن دوشاخ زمخت با یک فرمان خوشدست و نرم، آن را کنترل کنید؛ مهمتر آنکه قیمت مینی تراکتور در مقایسه با انواع تراکتورهای کوچک، بسیار مقرون به صرفه تر است.

کارایی و قیمت مینی تراکتور

برخی معتقدند تیلر کولتیواتور، یک ماشین کوچک شده از انواع تراکتور است؛ اما کولتیواتورها هرگز قدرت تراکتورها را ندارند. مینی تراکتور توانسته تا حد زیادی فاصله ی میان تیلرهای دو چرخ و تراکتورها را کم کند به طوری که وقتی شما از این ماشین جذاب استفاده میکنید متوجه تفاوت آن با انواع تیلر دو چرخ خواهید شد و ایمنی و رفاه را هنگام سواری با این محصول تجربه خواهید کرد به شکلی که احساس داشتن یک تراکتور برای شما تداعی میشود. به عبارتی با توجه به قیمت مینی تراکتور، این ماشین بیشتر از حد انتظار شما عمل میکند و در سطح زمین‌های کوچک و متوسط به مانند یک تراکتور کامل و قدرتمند ظاهر می شود و قدرت مانور و جابجایی بالایی ارائه میکند؛ خلاصه آنکه بسیار اقتصادی‌تر از خرید یک تراکتور بزرگ و پرهزینه است.

قیمت مینی تراکتور

در انواع مینی تراکتور مجموعه اِنجیکا، برای ساخت و مونتاژ بخش‌های فنی اعم از سیستم هندلینگ، گاردون، ترمزها و جعبه ‌دنده و… نهایت ملاحظات فنی و مهندسی، رعایت شده است. همچنین قیمت مینی تراکتور های ایرانی به مراتب از نمونه های مشابه خارجی پایینتر است.

کولتیواتور چهار چرخ – مینی تراکتور

مینی تراکتور انجیکا یک ماشین بازتولیدی کارگاهی است. در حال حاضر این ایده در نزد صنعتگران داخلی مطرح ‌شده است و انواع مینی تراکتور انجیکا را با بازطراحی انواع تیلر تهیه می‌کنند؛ به عبارتی ساده تر مینی تراکتور انجیکا نمونه ارتقا یافته کولتیواتور دو چرخ است که این ارتقا تمامی اجزای این ماشین را شامل میشود. لذا مشخصات فنی مینی تراکتور انجیکا چند سطح از نوع تیلر مشابه بالاتر می‌باشد.

موتور مینی تراکتور

در مدلهای معرفی شده در این بخش، از دو نوع موتور دیزلی و بنزینی استفاده‌ شده است. موتور کار شده تک سیلندر با عملکرد چهار زمانه و هوا خنک با تنفس طبیعی هستند که با استفاده از هندل دسته به همراه استارت الکتریکی راه‌اندازی می‌شوند. قدرت نامی این موتورها از ۷ اسب بخار تا ۱۸ اسب بخار میباشند؛ که بنا به درخواست خریدار، قابلیت ارتقاء کولتیواتور چهارچرخ با موتورهای تا ۳۰ اسب بخار نیز فراهم است.

موتور مینی تراکتور

در طراحی انواع مینی تراکتور، از دو نوع موتور دیزلی و بنزینی استفاده‌ شده است؛ قدرت نامی این موتورها از ۷ اسب بخار تا ۱۸ اسب بخار میباشند؛ که بنا به درخواست خریدار، قابلیت ارتقاء کولتیواتور چهارچرخ با موتورهای تا ۳۰ اسب بخار نیز فراهم است.

گیربکس مینی تراکتور

برای طراحی این مینی تراکتور از گیربکس ۳ سرعته استفاده ‌شده است. جعبه دنده این مینی تراکتور دارای ۳ دنده سبک و سنگین به ‌همراه ۱ دنده حرکت عقب از نوع سنگین می‌باشد. همچنین برای تکمیل طراحی سیستم هندلینگ این مینی تراکتور از قابلیت قفل چرخ استفاده ‌شده است تا شرایط دور زدن درجا و راحت را داشته باشد. بنابراین تیلر چهار چرخ پیش روی شما از بهترین ماشین‌های خاک‌ورزی با قدرت مانور عملیاتی کامل در زمین‌های کوچک می‌باشد.

انواع گیربکس مینی تراکتور

گیربکس مینی تراکتور نسبت به قدرت و نوع موتور دستگاه، متفاوت است؛ برای طراحی این مینی تراکتور از گیربکس ۳ سرعته استفاده ‌شده است. اما اغلب جعبه دنده مینی تراکتور دارای ۳ دنده سبک و سنگین به ‌همراه ۱ دنده حرکت عقب می‌باشد.

جزئیات فنی در طراحی تیلر چهار چرخ

برای طراحی این مینی تراکتور انجیکا از ترمزهای دیسکی قوی با عملکرد روغنی استفاده شده‌ است تا در کل عملکردی عالی برای کار در زمین‌های شیب‌دار داشته باشد. یکی دیگر از ویژگیهای مهم این ماشین محبوب، سیستم یک پارچه هیدرولیک به جای نوع مکانیکی تیلرها است که به عنوان مثال میتوان به فرمان هیدرولیک به ‌جای فرمان‌های اهرمی تیلرهای معمولی اشاره کرد.

فرمان هیدرولیک کار شده عملکردی نرم و روان دارد و در کل شرایط جابجایی و حرکت تیلر در زمین‌های خاکی و فضای محدود را کاملاً ساده می‌کند. در جانمایی پدال‌ها نیز از طراحی مناسب با رعایت فاصله استاندارد پدال‌ها استفاده شده ‌است.

قیمت مینی تراکتور انجیکا

همانطور که قبلتر اشاره شد این مینی تراکتور، ماشین ارتقاء یافته‌ی تیلرهای دو چرخ است که در آن برای جانمایی بخش‌های فنی اعم از سیستم هندلینگ، ترمزها و جعبه ‌دنده و… نهایت ملاحظات فنی و مهندسی شده رعایت شده است. قیمت مینی تراکتور پیش روی شما به مراتب از نمونه های مشابه خارجی پایینتر است و با داشتن گارانتی و خدمات شرکتی شما را تا چند سال از دغدغه تعمیر و تامین قطعات بی نیاز میکند. مینی تراکتور های انجیکا با قابلیت‌های یک تراکتور واقعی اما در قیمت تیلری ساده تنها در سامانه فروش آنلاین انجیکا عرضه می‌شود.